micahela.blogg.se

Sorry!

Jag vet att jag inte har hållt mitt löfte om att skriva minst en gång i veckan, but here I am! :)
Den senaste tiden så har jag haft sinnessjukt mycket i skolan och denna vecka har vi prov varje dag! :( dock så går det inte att plugga till två utav dem då dem bara är gamla nationella engelska prov, förberedelser inför det riktiga typ :). Life of a samhällare! :(
Imorgon kommer i alla fall min underbara älskade mamma på besök! :D och jag måste snacka med min bror om att få övningsköra hem till min far för att samla ihop grejer då jag äntligen flyttar på tisdag! :D det ska bli så underbart med egen lägenhet! :D dock så är jag rädd att jag kommer få lite risigt med pengar denna månad då jag ska ha mitt underhållsbidrag idag, men när jag kollade så hade jag inte fått det! :s hoppas det är inne på kontot imorgon, att det bara inte kommit in förrän nu på kvällen typ, annars får jag panik! Men men, en dag i taget, allt löser dig i slutändan :)
Hade det inte varit för att min mamma kommer imorgon så hade jag önskat mig bort till Märsta, av någon anledning mår jag bra av att vara där, släppa allt för ett tag och bara vara den delen av familjen :) tror jag har för mycket stress i livet just nu :/
Dags att börja städa och packa nu i alla fall, annars blir mamsen putt! :o

Bilden = gårdagens plugg inför dagens prov, life of a samhällare ;)

Hej fluensa!!

Det suger att vara sjuk! På riktigt! Ibland önskar jag att jag var sjuk så jag kan få slippa skolan, what for?! Jag mår seriöst apdåligt nu och vill inget hellre än att få vara frisk och i skolan! :( jag har heller ingen kontroll till dvd'n så om jag skulle sätta igång twilight så skulle den automatiskt bli textad på danska. Nej tack! Kanske kan jag hitta en HDMI-kabel någonstans och styra filmerna från datorn, det hade varit Awesome!
Senare så får jag hoppas på, trots min sjukdom, att jag kanske får besök av en pojke. Jag blir seriöst som en 5-åring när jag blir sjuk, vill ha närkontakt och bara kramas, gärna somna i famnen på någon! Sånt är aldrig fel!

Min fina systerson som smittade mig.. Och hatar kameror ;) älskar den pojken ändå <3

Fri tolkning! ;)

Det jag kommer skriva nu är helt sant, det kan jag satsa vad som helst i hela denna vida värld på! Jag berättar om min väldigt speciella måndagsmorgon med ett rent hjärta :)
Jag vaknade upp i en helt annan stad än Enköping, i en lägenhet jag aldrig varit i förr i en soffa tillsammans med en kille jag aldrig tidigare sett.. När jag tänker efter lite så fanns där vapen också..

Er tolkning lyder troligen ungefär såhär. Jag har supit mig aprak, träffat på någon kille ute och dragit med hem till hans kriminella lya.

Så här såg det egentligen ut. Jag drog hem till min syster i hennes nya lägenhet som jag aldrig tidigare varit i, lägenheten ligger btw inte i Enköping om ni inte förstod det ;). Killen i soffan var en kompis till henne och hennes kille och vi kramades inte direkt xp det var en sån där soffa med två längder, han sov på långsidan och jag på kortsidan ;) och vapnen då? Det var soft-air-guns ;)

Allt jag sa var sant, hur mycket han ni döma ut mig? ;)

Kalas!

Och då menar jag inte kalas med alkohol, kalas med prinsess-/fjärils-/regnbågstårtor är det jag menar då! :D
Stort grattis till min fina brorsdotter Vanessa som nu är 4 år gammal! :) hon fick massor utav barbies and that kind of stuff, så nu är hon lycklig minsann ;) och massor utav beröm till flickans mamma som bakat otroliga tårtor! En utav dem är på bild här nedan ;)
Anyways, när kalaset väl var över så drog jag iväg med min äldsta syster och hennes tre söner hem, mellanbarnet som inte gillar att åka bil tyckte till och med att det kändes okej att åka en vända imorgon igen bara för att jag skulle sova hos de! Jag känner mig älskad ^^
Tack och Godnatt världen! Och återigen grattis Nessa ;)