micahela.blogg.se

I'm coming home!

Har suttit på en buss i två timmar snart på väg hem till Enköping igen som jag nu flyttar tillbaka till! Hjärta <3 ! Just nu står bussen still i Karlstad men vi börjar väl rulla snart igen :) min fantasi flödar, den enda sysselsättning jag har på bussen bortsätt från musik, Facebook och instagram, men fb och ig kan man ju inte gå in på hur ofta som helst heller.
Det finns gratis internet på swebus, yeay! Men istället har man en så värdelöst seg dator så det känns inte ens värt att ta upp den för att se på film. Men som sagt; min fantasi håller mig sysselsatt och på gott humör :)
Nu börjar folket flöda in. Från en i stort sett tom buss så kommer den väl nu bli smockfull gissar jag på. Hoppas jag får sitta ensam fram till Örebro i alla fall :)


Lycka med tanken på Enköping i huvudet <3

Klappat och klart! :D

Så idag blev det då bestämt! Om en vecka vet jag en tjej som kommer vara lycklig när hon vaknar tidigt på morgonen, tillbaka i Enköping! Och oj vad mycket det ska kramas! :D börjar bli så pass skadad av min saknad/längtan att jag börjat använda uttrycket "K". Illa!! Men den skadan läker nog så fort jag är tillbaka i det gamla systemet igen! :)

Men sen så längtar jag massor till sommaren också! Oj vad jag kommer träna intensivt då! Speciellt en-två veckor, sen tas det igen med massor av festande.. Om vi inte gör det omvänt ;) men awesome kommer det bli! Det är ett som är säkert! ;) ja nu fick ni något att fundera på! Varför detta?! Jo det är min lilla hemlighet det ;)

Mitt Enköping <3

Idag var jag till syv på skolan och det blev bestämt att jag byter tillbaka till Enköpings gymnasieskola Westerlundska! Underbara liv! :D
Så imorgon måste jag bara ringa westerlundska för några basic frågor och sedan till Renée, min "styvmamma", pappa bör nog också veta, han måste ju beställa min resa! Så jag är kvar i Värmland nästa vecka men veckan därpå så är det Enköping som gäller! ;)

Annars då? Jo, på min fritid idag så har jag umgåtts med min fina vän Oskar! Så nu är det bara till att plugga lite inför ett tal jag ska hålla imorgon om åldersgränsen på Systembolaget! Känner mig inte ordentligt förberedd så det är som det brukar då! Problemet är bara att jag måste lämna in detaljerat om hur jag ska framföra mitt tal på bästa sätt för läraren ikväll! Så känner att jag ligger lite risigt till :s
PLUGGA!!

Tjenare bloggen! Dafaq?

I den nya skolan, sundsta, i Karlstad som jag nu går i så har vi haft en "klassens jul". Julklapparna delades ut sista dagen i skolan då jag var "sjuk" så jag fick min idag istället och jag är helnöjd! Jag har ingen aning om vem som köpte den, men tack ändå! ^^
Tjejen som jag köpte till fick också sin idag och hon skrek av lycka då det var en matlåda med texten "det är insidan som räknas" på och så var den fylld med godis, hon hade varit jätte godissugen så.. Hörde dessutom någon säga att det var väldigt kreativt så det tar jag som bra kritik! :)
Vad fick jag själv då? Jo jag fick en sån där huvudmassage grej som gör att det ryser i hela kroppen och ett litet doftljus. Men det jag tror jag tycker är roligast är färgerna faktiskt! Jag är en grön och rosa tjej och massage saken var grön och ljuset rött. Close enough! :)

Picture at my new stuff! ;)

Welcome! I guess..

2013 är här och jag ska försöka mig på att blogga! Igen.. Får väl ta att börja med ett inlägg i veckan så får vi se om det händer något intressant och att jag kanske skriver mer ändå. Men mitt löfte nu är minst ett inlägg i veckan i alla fall!

Så vad har jag gjort hittills i år då? Första januari så var det bara chill efter att städat hela Sofias lägenhet och medan både Sofia och hennes "kusin" Evelina drog därifrån så stannade jag och Nadia kvar och sov där en natt till. Vi, Nadia och jag, hittade en tungpiercing som inte tillhörde någon, gjorde rent den i koksaltlösning och körde igenom den i mitt vänstra öra! Busigt! ;)
Andra januari så kom Sofia tillbaka och vi drog in till stan, jag köpte mig en 2mm töjningspiral som vi senare ersatte tungpiercingen i örat med. Jag bokade även en tatueringstid och fick en redan dagen efter! Så det blev att jag sov hos Sofia en tredje natt!
Tredje januari följde Sofia med mig för att se när min andra tatuering nålades fast i min arm. Detta skedde på exclusive tattoo i Karlstad och jag rekommenderar dem! Jag tror det var Johan han hette som tatuerade mig och han var stört rolig! Berättade bland annat om hur en annan kille i studion, hans kollega, hade fått sin snopp missfärgad blå! Killen som råkat ut för det blev inte det minsta generad, han var bara stolt! Haha! Oj vad vi skrattade Sofia och jag! Men Lite seriöst blev det ju när vi diskuterade fra-lagen också! De var roliga, duktiga och professionella! Minimum priset där är 1000:- . Jag var hur nöjd som helst efter mitt besök där!
Därefter har jag mest bara tagit det lugnt och planerat min nästa tatuering som kommer bli början på en sleeve (helarms tatuering) och den kommer bli så Awesome! Måste bara börja samla en massa pengar nu! Wish me luck! :)

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.